Vind hier de mooiste lampen

Misschien wel de meest prominente lamp van de kamer, de staande lamp. Deze lamp is van grote invloed op hoe jouw kamer eruitziet, want het effect van licht is erg groot. Daarom is het van belang om je goed te verdiepen in welke lamp het beste past bij jouw kamer. Op zoek naar inspiratie? Hier lees je over diverse vloerlampen waar je uit kunt kiezen.

Terug naar de seventies

Sinds de jaren zeventig is er veel veranderd, maar veel van het interieur uit die tijd is nog steeds erg mooi. Met name de lampen uit die tijd passen tegenwoordig nog zeer goed in menig woonkamer. De ronde vormen, de stijlvolle kleuren en het warme, gezellige licht maken van jouw woonkamer een knus geheel. Bij vintage lampen denken veel mensen vaak aan oubollige lampenkappen, maar niets is minder waar. De kappen zijn namelijk van materialen die tegenwoordig nog volop worden gebruikt. De lampen zijn immers geïnspireerd door de oudere tijden, en zijn dus geen exacte kopie van de lampen van toen.

Moderne lampen

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een hypermoderne lamp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een staande lamp met een metallische kleur, die met een gebogen standaard het licht in de hele kamer brengt. Deze moderne vloerlampen zorgen gegarandeerd voor een mooiere kamer. De lampen zijn simpel in ontwerp, maar zijn juist daarom een grote aanrader bij een modern en strak interieur. Je hebt de keuze uit tientallen staande lampen, die in diverse kleuren leverbaar zijn. Zo weet je zeker dat de lamp in alle gevallen goed aansluit bij jouw eigen interieur. Ook bij de gemiddelde woonkamer passen deze lampen uitstekend, net als in bijvoorbeeld een studiekamer.

Ga voor originaliteit

Wil jij juist een lamp die een kunstwerk op zich is? Dan kun je kiezen uit tientallen bijzondere staande lampen die je niet vaak aantreft in woningen. In alle denkbare vormen en kleuren kun je deze lampen aantreffen. In het assortiment tref je veel staande lampen aan die minder conventioneel zijn. Daardoor zorg je juist voor een gevoel van creativiteit en originaliteit, waardoor de kamer nog meer eigen wordt dan eerst.