De warmte van een vuurtafel

Houd je ook zo van extra gezelligheid op je terras? Liefst met een beetje warmte? Met het juiste gezelschap mensen om je heen ben je al een heel eind, maar met een vuurtafel heb je net dat beetje extra waar je naar op zoek was.

Vuur en warmte

Zeker als het nog koud is buiten, of het is in de warme maanden ’s avonds een beetje kil, zou je graag een beetje extra warmte willen inzetten. Een terraskachel gaat je meteen te ver. In vroeger tijden gingen mensen ’s avonds rond het kampvuur zitten. Dat geeft niet alleen warmte, het geeft je ook de kans om in de vlammetjes te kijken en dat geeft weer een bijzonder gevoel van saamhorigheid. Een kampvuur is alleen niet zo praktisch. Je bent de hele tijd in de weer om hout op het vuur te gooien en je moet uitkijken voor rondvliegende vonken. Bovendien sta je de volgende dag de rommel op te ruimen.

Het wordt een vuurtafel

Met een vuurtafel wordt alles anders. Er komt geen hout meer aan te pas, vonken behoren tot het verleden en rommel is er niet. Een vuurtafel is een gashaard, die je met knoppen bedient. Met een vuurtafel heb je je warmte, je vlammen en de gezelligheid snel en gemakkelijk bij de hand.

Zit je er over na te denken om een vuurtafel aan te schaffen? Neem eens vrijblijvend contact op met Vivencia Vuur. Zij zijn dé specialist als het gaat om vuurtafels. Kom eens langs in de showroom om de verschillende modellen te bezichtigen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *